Tatai Kornél vagyok, a családommal 2013. óta Tatán élünk. A mérnöki pályát elhagyva a kétkezi munkához tértem vissza. Kezdetben asztalosként famunkákkal foglalkoztam, a későbbiekben – 2011-től -ehhez párosult a méhészet. Időközben Gödöllőn méhész szakképesítést kaptam. Méheseink több telephelyen találhatóak, állóméhészetben gazdálkodunk. Mézfajtáinkat az adott évszakban és hónapban a környezetünkben virágzó növényfajok határozzák meg amelyet időszakonként az erdei mézharmat színesít.

Az első telephelyünk a Gerecse-hegység ölelésében, Agostyán község közelében, védett természeti területek mellett került kialakításra. A második a Duna mentén, Dunaalmás község közelében, a Füzi-hegyen, a harmadik pedig a tatai otthonunk padlásán.

Fajtamézeink közül a hársmézet tekintjük a legbecsesebbnek. A méhcsaládjaink egészségének a megőrzése érdekében a természetes szerek használatát részesítjük előnyben, ügyelve a méz jó és tiszta minőségére. A méhekkel való munkámat szeretettel és alázattal végzem, bízva abban, hogy ez megmutatkozik a termékeinkebn is.